<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=131523677538574&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bebat vzw

Walstraat 5

B-3300 Tienen, België

info@bebat.be
Bebat staat achter Sign for my Future

Door op 19/02/2019

Bebat draagt al jaren concreet bij tot een beter milieu, nu en morgen. De actie Sign for my Future krijgt dan ook Bebats volle steun.

Op 5 februari 2019 lanceerden een aantal CEO's, middenveldorganisaties en academici Sign for my Future, een burgerinitiatief dat oproept tot een krachtig klimaatbeleid voor ons land.

In totaal zijn er 3 eisen:

  • Een klimaatwet om voor 2050 klimaatneutraal te zijn.
  • Een investeringsplan om die klimaatneutraliteit effectief te realiseren.
  • De oprichting van een onafhankelijke klimaatraad.

Voor deze eisen wordt een petitie verspreid via www.signformyfuture.be. Daarnaast blijkt ook uit de vele klimaatmarsen dat het bewustzijn rond deze problematiek in een stroomversnelling zit.

Steun van Bebat

Peter Coonen, managing director Bebat: “Als milieuorganisatie kunnen wij alleen maar blij zijn met deze verhoogde aandacht voor het milieu. Sinds 1995 geven wij in ons land gebruikte batterijen een nieuw leven door ze in te zamelen, te sorteren en te recycleren. We maken deze verwerking zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk. Bovendien werken we actief mee aan sensibilisering en communicatie rond dit onderwerp, ook met het onderwijs. Wij steunen Sign for my Future dan ook ten volle.”

 

Wij kunnen als milieuorganisatie alleen maar blij zijn met deze verhoogde aandacht voor het milieu! 

inzamelpunt in de buurt